English
 

What happens in Usva...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Help een aardbeving

Heel Groningen is in rep en roer, want er is alweer een aardbeving gevoeld. Dit keer ontkwam ook Usva er niet aan. We hebben zowaar een scheur in onze muur. Hopelijk stort ons pand niet in. Wij willen hier nog wel even blijven werken. Wel is dit natuurlijk nog een reden om snel te gaan verhuizen!

Gepost op 30 September 2014

Terug in de tijd met Kees en Wim

Usva is voor haar 9e lustrum gaan graven in haar archieven. En wat een mooie, indrukwekkende en grappige stukken zijn er over Usva naar boven gekomen. Een groots paardenhoofd, foto's van verbouwingen, bijna antieke posters en brochures, video's, cassettebandjes en interviews met niemand minder dan Kees Sikkema en Wim Pijbes. 

Wil jij deze verzameling met eigen ogen komen bekijken? Kom dan naar de galerie in Usva. De expositie is tot en met eind oktober gratis te bezoeken.

Gepost op 30 september 2014

 

--------------------------------------------

De cursus Jazzcombo is opzoek naar blazers en zangers/zangeressen. Wil jij samen met anderen genieten van muziek? Leren samen te spelen op een verfrissende en inspirerende manier? Meld je dan nu aan voor de Jazzcombo! Elke maandag van 19:00-21:00 uur. Speel/ leesniveau is van geen enkel belang. Het gaat om improvisatie, jazz en samenspelen.

Kijk voor meer informatie op: http://www.usva.nl/cursus/muziek/

 Gepost op 30 september 2014

Vanaf januari 2015 starten Usva en HanzaCAST een samenwerking om een breed cultureel programma neer te zetten in de gebouwen van het Zernikecomplex. Wij zoeken hiervoor enthousiaste studenten die plaats willen nemen in een commissie.

Wil jij als eventmanager samenwerken binnen een grote organisatie en bovendien je eigen werkplek krijgen? Stuur dan je sollicitatie naar usva.sc@rug.nl voor 15 oktober.

Gepost op 30 september 2014

Follow usvatheaters on Twitter