English
 

Nieuws

-----------------------------------------------------

 

Kom dan vanavond naar Usva en bekijk wat de cursisten van de cursus Improv Comedy hebben geleerd. In de 'Advanced Improv Course' hebben de cursisten geleerd hoe ze een goede show maken van begin tot eind. En hoe ze nieuwe spellen in de show te kunnen verwerken. Kom langs en geniet van een hilarische avond!

Gepost op 20 november 2014.

En de winnaars zijn bekend!

En de winnaars zijn bekend!
Onder 25 inschrijvingen in 2 dagen voor een Usva-cursus hebben we geloot. En wij feliciteren Lisa Wessels (cursist Musical koor) en Sabina Lange (cursist Showjazz) met hun vrijkaartjes voor het Jonge Harten festival! 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

More information about the show:

RO-BOT - Firma Draak

‘RO-BOT’ is a new show by Firma Draak, which premieres at Jonge Harten. After their cheerful debut ‘NXT LVL’, also at Jonge Harten, the company is a bit more sceptical about the temptations of technology. RO-BOT is situated in a future world where drones and other machines are in charge of life. This makes everything easy and comfortable, but what is the sacrifice for embracing this machine-world? The actors fully surrender to the whimsicality in the battle against the automated environment.

RO-BOT is a production of Jonge Harten, co-produced by Festival Cement and Tweetact.

Gepost op 19 november 2014.

Op vrijdag 21 november vindt de tweede editie van Usva Talks plaats. Een groep van acht studenten krijgt de kans in gesprek te gaan met niemand minder dan Eric Corton! Meld je snel aan door een mail met je naam en eventueel een vraag voor Eric Corton te sturen naar usva.extern@rug.nl.

Gepost op 17 november 2014.

Na 10 weken veel oefenen en goeie beats draaien in de kelder van Usva zijn de kersverse DJ's klaar voor een battle. De cursisten van de DJ-cursus laten 20 november horen wat ze hebben geleerd in de Subsonic. Zorg dat je erbij bent, want de avond wordt ook nog eens afgesloten met een afterparty hosted by Thee J Johanz!

Gepost op 14 november 2014.

"Heb je altijd al eens de detective willen uithangen?"

Zin in een spetterende en verrassende avond, waarin alles ter plekke wordt bedacht? Kom dan naar de voorstelling van theatersportvereniging Ulteam! 
Vrijdagavond speelt Ulteam improvisatietheater. Bij deze voorstellingsvorm, die ook bekend is van televisie, krijgen de spelers van een regisseur een spelopdracht en daarmee gaan ze aan de slag. In de 1e helft zullen ze verschillende scenes improviseren aan de hand van een monoloog gebaseerd op een thema dat door het publiek gegeven wordt. In de 2e helft wordt er Levend Cluedo gespeeld. 

Gepost op 13 november 2014.

Bij Usva is het al jaren mogelijk om zalen te huren en/of workshops te volgen. Voor komend jaar zijn de mogelijkheden en prijzen weer aangescherpt. Dit alles is weergegeven in een hip gedesigned document. Onze coördinator Artistiek Intern, Linn, heeft al haar designskills in de strijd gegooid. Geïnteresseerd of nieuwsgierig?
Bekijk de nieuwe brochure hier.

Gepost op 11 november 2014.

Winnaars van de Bestuursfoto Awards!

Onze bestuursfoto is door de Groninger Studentenkrant verkozen tot beste bestuursfoto. Wij zijn ontzettend blij en vereerd met dit nieuws. Volgens de Groninger Studentenkrant is de foto mooi clair-obscur opgezet. Wat de nodige spanning geeft, voornamelijk door de rook. Een kost voor het oog! Wij trekken een fles bubbels open om dit succes te vieren. Wel jammer dat de SK is vergeten onze naam te noemen..

Gepost op 5 november 2014.

 

--------------------------------------------

Weet je nog je eerste keer in Groningen? Wil jij ervoor zorgen dat alle nieuwe studenten net zo’n top tijd meemaken als jij toen in de KEI-week? 

Mail dan voor 30 november je motivatie en cv naar usva.sc@rug.nl

Gepost op 6 november 2014.

Do you like to make films? Join the Usva Film Club!

We welcome all film-makers! You can be starting out or experienced -  just get creative and make films you like! From documentaries to short films to video art, you can choose what inspires you! No costs are involved. You don’t need to own a camera. So if you want to get the camera rolling, contact Morgan Love at filmclublove@gmail.com

Gepost op 22 oktober 2014.

Follow usvatheaters on Twitter