English
 

Nieuws

-----------------------------------------------------

Tuesday September 29 the Cardozo Awards have been awarded to the most promising and professional actors, actresses and plays. These are the winners:

Best Actor - James Lyon
Best Actress - Niké Wentholt
Best Supporting Actor - Karl Stiphout
Best Director - Michael Bot
Best Performance - Clammed Up
Best Design - Risjaar Modderfokker den Derde
Best Promotion - The Breakfast Club

We had a great night!

Naar boven

Wil jij meer doen bij Usva dan een cursus of een biertje drinken?

Je kunt nu solliciteren voor een plekje in het designteam, het mediateteam of voor de commissie van Flicks filmfestival . Heb jij affiniteit met organiseren, foto's maken of filmpjes in elkaar zetten? Solliciteer dan nu door een e-mail en je cv te sturen naar usva.sc@rug.nl. Kijk voor meer informatie op www.usva.nl/vacatures/.

Het eerste trimester is gister van start gegaan! Had je deze periode geen tijd of ben je je vergeten in te schrijven? In het tweede trimester bieden we weer allerlei leuke cursussen aan. Vanaf 1 oktober kun je je hiervoor inschrijven.

Nieuwsgierig naar wat we allemaal aanbieden? Bekijk de cursusbrochure.

Usva biedt niet alleen cursussen en evenementen aan, er is ook een ware galerie! Momenteel is daar het werk van Hesterliena Wolthuis en Linn Helen Gundersen te bewonderen. Benieuwd naar de studentenhuizen van Groningen? Neem dan snel eens een kijkje in de galerie.

Wil je zelf werk exposeren? Neem dan contact op met Hesterliena Wolthuis via usva.artistiek@rug.nl.

De serie 'Studentenkamers Groningen' hangt er nog tot en met 4 oktober. 

De leukste week van Groningen is natuurlijk de KEI-week! Usva was hier ook bij en heeft allerlei evenementen georganiseerd. Kijk voor de foto's op onze facebook-pagina

Tips:

--------------------------------------------

Body & Mind


Ben je altijd druk bezig, maar wil je eigenlijk  wat vaker je rust pakken? Wij hebben allerlei cursussen op het gebied van Body & Mind zoals Mindfulness of Yoga flow. Kijk bij het cursusaanbod voor meer informatie!

Follow usvatheaters on Twitter