English
 

Nieuws

-----------------------------------------------------

 

Ben jij enthousiast, ambitieus en wil je ervaring op doen met werken binnen een organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor de zes verschillende functies zoeken we Dagelijks Bestuurders met verschillende achtergronden. Heb jij financiële expertise, design skills, ben je een geboren leider of wil je marketingervaring opdoen? Bekijk dan de vacature en meld je aan voor een interessegesprek door te mailen naar Mariska de Bone via usva.sc@rug.nl.
Lees het informatieboekje voor alle informatie over de taken van het Dagelijks Bestuur, het USCC en de taken per functie van de DB'ers.

Gepost op 16 maart 2015

Markeer woensdag 22 april alvast in je agenda, want dit event wil je écht niet missen!

Er wordt dan namelijk de jaarlijkse singer-songer writer contest ‘Nootuitgang’ gehouden. Vijf finalisten – die geselecteerd zijn door een professionele jury zullen live hun zelf geschreven liedjes presenteren. Niet alleen de jury moeten zij overtuigen: het publiek mag ook stemmen op zijn haar persoonlijke favoriet…

Gepost op 27 maart 2015.

Je kunt weer genieten van een nieuw Usva-magazine! Deze lente-editie staat vol met interessante interviews met o.a. Peter Weening van poppodium VERA, leuke artikelen over de cursus Showjazz en de invloed van muziek op je gemoedstoestand en mooie foto’s. Pak hem mee in Usva, de universiteitsgebouwen of lees hem online.

Gepost op 23 maart 2015.

Tips:

--------------------------------------------

Vanaf september 2015 is Usva op zoek naar een enthousiaste docent Piano die zich gemakkelijk aanpast aan het niveau (van beginners tot gevorderd) van de individuele cursist. De docent zal elke week gedurende één of twee middagen/avonden de cursus individueel aanbieden aan de cursist. We beschikken over een aantal piano’s in ons pand, en de cursist mag (gedurende de cursus) gratis oefenen in onze pianoruimte. Ons cursusjaar is verdeeld in drie trimesters van elk 10 weken.

Lees meer..

Follow usvatheaters on Twitter