English
 

Nieuws

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Winnaars Cardozo Awards 2014

En de winnaars zijn..! Heerlijke champagne, prachtige jurken en lachende gezichten. De Cardozo Awards 2014 waren een groot succes. De spanning was om te snijden, maar dankzij de leuke presentatie, vermakelijke scènes en ‘awkward’ filmpjes konden de genomineerden toch wat ontspannen. Wij willen de winnaars van harte feliciteren. Jullie hebben de award verdiend!

Gepost op 16 oktober 2014

 

Green Office Opening in Usva

Vandaag is het de dag van de Duurzaamheid en in Usva is dat duidelijk merkbaar. De opening van de Green Office Groningen vindt hier plaats! Het wordt een dag vol muziek, een duurzame pubquiz, workshops over voeding, kleding en energie met als spetterend begin een presentatie van Jan de Jeu. 

Gepost op 10 oktober 2014

 

Usva heeft haar subsidies weer verdeeld

De penningmeester van Usva heeft zich afgelopen week door alle subsidie aanvragen heen gezwoegd en de resultaten zijn bekend! Er zijn veel mooie en interessante plannen voor culturele projecten bij ons ingeleverd. De beste ideëen voor de ontwikkeling van cultuur willen wij graag ondersteunen. Voor deze ronde zijn dat het Groninger Studententoneel en de Preipopcommissie van Cleopatra A.S.G geworden. Usva gaat het toneelstuk van GST en het muziekfestival van Cleopatra subsidiëren. Wij wensen de gelukkige winnaars veel succes en zijn heel erg benieuwd naar het resultaat. Jullie ook?

Gepost op 7 oktober 2014.

 

Lekker lezen over Usva

De nieuwe editie van het magazine is uit! De lustrumeditie van het Usva magazine staat onder andere vol met een leuk interview met Usva-legend Kees Sikkema, een spannend verhaal van niemand minder dan Lilian Zielstra en grappige foto's van de KEI-week. Je kunt het magazine online lezen via de website. Maar ook offline kun je heerlijk genieten van een momentje rust met je magazine in je vensterbank.

Veel lees plezier!

Gepost op 1 oktober 2014

Naar boven

--------------------------------------------

Op zaterdag 22 november van 12.30 uur tot 16.00 organiseert Inspiratiefestival Let's Gro de Duurzame Energie tour. Energie voor grijze wollen sokken? Zeker niet! Wij willen tijdens deze tour de bezoekers verrassen. In Groningen gebeurt van alles: jongeren, buurten, coöperaties en organisaties maken zich hard voor een duurzame toekomst. Welke dromen maken ze waar? En hoe kunnen de inwoners van Groningen hier flink hun voordeel mee doen? Tourguide buurman Henk laat het zien en maakt de tour tot een ware en humoristische belevenis! Wil jij tegen vergoeding als buurman Henk of buurvrouw Hendrika helpen om deze tour aansprekend voor het publiek te maken? Neem dan contact op met lusanne.van.benthem@i-nrg.com.

Gepost op 16 oktober 2014

Follow usvatheaters on Twitter