English
 

Nieuws

-----------------------------------------------------

In de eerste twee weken van September kun je gratis workshops volgen bij Usva. Zo kun je uitproberen welke cursus bij je past! Je hoeft je niet aan te melden voor de workshops. Wees op de dag van de workshops op tijd aanwezig, zodat je een plekje kunt bemachtigen. Als de workshop je bevalt, kun je je daarna gelijk voor de cursus inschrijven. Hopelijk tot in September!

Kijk voor het programma in onze agenda.

Het nieuwe studiejaar gaat weer bijna van start en dat betekent dat ook het nieuwe cursusjaar van Usva weer begint! Je kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod aan culturele cursussen. Wil je meer leren over vormgeving kies dan voor een cursus fotografie of grafisch design. Wil je een soepel lichaam krijgen, ga dan dansen of yoga doen. En wil je al je vrienden laten lachen, schrijf je dan snel in voor improv comedy!

Inschrijven is mogelijk t/m 21 September.

De leukste week van Groningen is natuurlijk de KEI-week! Usva was hier ook bij en heeft allerlei evenementen georganiseerd. Kijk voor de foto's op onze facebook-pagina

Wil jij meer doen bij Usva dan een cursus of een biertje drinken?

Je kunt nu solliciteren voor een plekje in de Redactiecommissie en het Mediateam. Heb jij affiniteit met schrijven, foto's maken of filmpjes in elkaar zetten? Solliciteer dan nu door een e-mail en je cv te sturen naar usva.sc@rug.nl. Kijk voor meer informatie op www.usva.nl/vacatures/.

Tips:

--------------------------------------------

Denk mee over het leven van de student


Wat is de toekomst van de student van nu? Kom naar de Nacht van de Student en discussieer mee! Daarnaast is er volop muziek, comedy en cabaret, een silent disco en een doorlopende expositie. En bier!

Lees meer.. 

Usva (Het studentencultuurcentrum van de Rijksuniversiteit Groningen) zoekt voor de cursusdiscipline Film en Fotografie een

Docent Fotografie (freelance)

Lees meer..

Follow usvatheaters on Twitter