Home 

Usva is gesloten op 30 maart (Goede Vrijdag), 2 april (2de Paasdag), 27 april (Koningsdag), 10 mei (Hemelvaartsdag) en 21 mei (2de Pinksterdag).

WORD USVA BESTUUR

Vanaf vandaag is Usva op zoek naar een nieuw Studentbestuur! Een heel jaar vól cultuur, evenementen, werkervaring, leuke bestuursactiviteiten en vrienden voor het leven staat op 5 gelukkige nieuwe bestuursleden te wachten. Je organiseert 50 evenementen en hebt maar liefst 60 commissieleden onder je! Lijkt het jou wat om een jaar aan de top van een culturele organisatie te staan? Solliciteer dan vóór 15 april en wie weet krijg jij deze kans! 

Hou onze website, facebook en instagram in de gaten voor meer informatie over bijvoorbeeld het bestuursleven en de verschillende functies. Zo vind je vanaf nú op onze site het informatieboekje waarin je alles zal vinden!

 

Flicks Short Film Festival 2018

Dit jaar komt het Flicks Festival terug voor de 9e editie! Flicks is een driedaags internationaal filmfestival georganiseerd voor en door studenten. Deze drie geweldige avonden worden gevuld met short films van over de hele wereld die gemaakt zijn door filmstudenten. Elke avond van 20:30 tot 23:00 zullen deze getoond worden in het Usva Theater. Uit 250 inzendingen zijn de beste films geselecteerd en op de laatste avond zal er dan ook een prijsuitreiking plaatsvinden voor ‘Beste korte film’.

Praktische informatie:
Waar: Usva theater, Munnekeholm 10, Groningen
Wanneer: 14, 15 en 16 Maart
Tijd: 20:00 inloop, 20:30 begintijd
Prijs: 3 euro (student), 4 euro (niet-student)

Meer informatie is te vinden op onze website en Facebook.

KOUD HE?! KOOP EEN USVA BEANIE!

Misschien heb je ze al voorbij zien komen in de stad: de enige echte Usva beanie. Wil jij er ook zo fashionable bij lopen? Koop dan nu een Usva beanie voor slechts €4 bij ons aan de balie! 

Let op: het is alleen mogelijk om contant te betalen!

Aan alle singer-songwriters van Groningen, houd 3 mei 2018 alvast vrij!


Nootuitgang, een singer-songwriter contest voor studenten in Groningen, is dit jaar terug met het thema: Freedom Writers. Als je altijd al je eigen liedjes hebt willen spelen voor een publiek, dan is dit het moment jezelf te laten gaan!
Aanmelden is simpel: stuur een paar opnames van je zelf-geschreven liedjes naar  nootuitgang.usvagroningen@gmail.com en vertel wat over jezelf. Mogelijk wordt je dan geselecteerd om deel te nemen en de jury en het publiek je talent te showen! Je krijgt ook de kans je zangkunsten te verbeteren in een masterclass! Als je wint, kun je mooie prijzen verwachten (ter waarde van €200 opnemen bij ClayRecords, optreden op een festival en meer) … 

 

Geef je op VOOR 15 MAART!

Agenda

22mrt Rosemary & Garlic
23mrt Opus Usva 2: Huub van 't Hek over de Matthäus Passion
23mrt Grown Men: TAXI!
28mrt Unfixing Histories
29mrt Jasper van Kuijk
Alle rechten voorbehouden · 2015