Commissies

Move Commissie

Kinderen kunnen meer bereiken in de maatschappij als ze hun mogelijkheden ontdekken. Dat is helaas niet vanzelfsprekend voor alle kinderen.

Stichting Move initieert daarom kleinschalige en concrete projecten waarin kinderen uit minder bedeelde wijken en studenten elkaars leefwereld leren kennen en samen iets moois creëren voor de buurt.
De ideeën en talenten van de kinderen staan hierbij voorop, zij hebben de creatieve leiding binnen het project en de studenten zijn de projectleiders. Door de samenwerking met lokale partners worden de ideeën van de kinderen ook echt gerealiseerd. Op deze manier laten we kinderen ontdekken dat zij de wereld kunnen veranderen.
Met een commissie vanuit Usva willen wij tijdens een Move-project kinderen uit minder bedeelde wijken helpen om iets moois voor elkaar te krijgen in hun eigen buurt. De commissie gaat actief aan de slag met een groep kinderen van een basisschool (10 t/m 13 jaar oud) om samen een project op het gebied van cultuur op te zetten en uit te voeren. 

In de Move Commissie zitten:

Rebecca Moraal - coördinator team

Estelle Stegenga & Penelope Demetroulopoulou - coördinatoren communicatie 

Nynke Buwalda - coördinator middelen

Dieske de Mari - coördinator bedenk & doe sessies

Nynke de Waard - coördinator activiteiten 

Alle rechten voorbehouden · 2015