Commissies

On Hold

Wegens maatregelen omtrent het COVID-19 virus is er besloten de volgende commissies deze september niet voort te zetten. Het is mogelijk dat deze later wel worden voortgezet. 

 

 

 

Band

Houd jij van muziek maken? Speel jij een instrument en lijkt het je leuk om andere muzikanten te ontmoeten? Solliciteer dan voor de Band-commissie! Als Usva-band organiseer je maandelijks de drukbezochte maar intieme jamsessies in het Usva-theater. De band luidt het begin van de sessie met een aantal nummers. Daarna, mag iedereen het podium op, om samen met elkaar lekker muziek te maken! Improviseren was nog nooit zo leuk.

Naast de jamsessies zal de band ook optreden op verscheidene interne en externe evenementen!

Charity

Heb jij een groot hart en veel liefde te geven? Wil jij graag iets goeds doen en zoveel mogelijk geld inzamelen voor mensen die het echt nodig hebben? Dan is deze commissie iets voor jou! Sinds vorig jaar organiseert de Charitycommissie samen met verschillende goededoelenorganisaties in Groningen uiteenlopende non-profit evenementen. Daarnaast werkt de commissie ook elk jaar samen met stichting MOVE aan projecten met basisscholen in de gehele provincie.

Cardozo

Ben jij nou zo enthousiast over theater en koren dat je eigenlijk voor alles wel een vrijkaartje zou willen hebben? Kun je tegelijk ook kritisch kijken naar de stukken en deze beoordelen? Dan is dit jouw commissie! Onze Cardozocommissie gaat langs bij alle opvoeringen van culturele studentenverenigingen en kiest in meerdere categorieën de beste stukken uit. Dit presenteren zij op de jaarlijkse Cardozo Awards, ook georganiseerd door de commissie!

Festival

Zoek jij meteen het park op wanneer de zon begint te schijnen of kies je juist meer voor een festivaltripje? Deze commissie organiseert het evenement waar iedereen gelukkig van wordt als de zon tevoorschijn komt: Usva at the Park! Elk jaar is het Noorderplantsoen voor een dag volledig van Usva. Je kunt hier genieten van live muziek, workshops, foodtrucks en nog veel meer! Ook gaat dit jaar de commissie een van onze meest succesvolle evenementen op zich nemen: Beer Yoga!

O-Swap

Ben jij een fashionfanaat, die niet bang is om kleding een tweede (of derde!) kans te geven? Dan is de O-Swap misschien wel een commissie voor jou! Waarom zou je nieuwe kleding kopen als je je gebreide streepjestrui die je al jaren niet meer draagt kan ruilen voor iemand zijn wijde hippiebroek? Dat is precies de insteek waarmee de O-Swap kledingruil evenementen georganiseerd worden. Mensen leveren hun kleding in en krijgen credits waarmee ze kleding uit te zoeken op het O-Swap evenement dat twee keer per jaar wordt georganiseerd voor honderden mensen!

Alle rechten voorbehouden · 2015