Cursussen

Informatie

Cultureel Studentencentrum Usva biedt cursussen aan in zeven verschillende disciplines.

Alle cursussen worden gegeven door professionals uit de culturele sector. Studenten van RUG en Hanze, alumni en medewerkers van de RUG krijgen een flinke korting op alle cursussen.

Aanmelding
Informatie over de cursussen vind je door op de naam van de cursus te klikken. Nadat je bent ingelogd kun je je voor de cursus aanmelden. Het is mogelijk om je voor meerdere trimesters tegelijk in te schrijven. 

  • Tarief 1: RUG- en Hanze-studenten (NB: voor Hanzestudenten: voeg een H voor het studentnummer), RUG-promotiestudenten loggen in met hun S-en wachtwoord.  Op deze manier wordt de korting automatisch verrekend. Vul je profiel aan en als je wilt dat we een ander mailadres gebruiken dan jouw student-mailadres wijzig dit ook. 
  • Tarief 2: RUG-medewerkers en PhD's. Zij loggen in met hun P-nummer en wachtwoord. LET OP: controleer of alle contactgegevens juist zijn ingevuld. De korting wordt automatisch verrrekend. Alumni hebben gedurende de 1e 2 jaar na het afstuderen recht op korting (middelste tarief). Na online aanmelding met de keuze At Usva Desk (Pin Only!) kunnen zij, na het tonen van de bul, betalen aan de Usva-balie.
  • Tarief 3: Alle andere cursisten. Zij registreren zich eerst als gebruiker via de link boven aan de pagina. Vervolgens kunnen ze inloggen en zich inschrijven voor een cursus. 

Let op: Je bent pas in de cursus geplaatst als je het cursusgeld hebt betaald!

Betaling
Alle cursussen kunnen online worden betaald via iDeal (alleen mogelijk met een Nederlandse bankrekening) of creditcard. Je kunt er ook voor kiezen om aan de Usva-balie te betalen met pinpas of met je debit- cq creditcard. Je moet je altijd eerst via de website voor een cursus aanmelden en kiezen voor At Usva Desk (Pin Only!).  De balie is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 - 16.30.

Cursus vol?
Meld je aan voor de wachtlijst. Dit doe je door je aan te melden voor de cursus en te kiezen voor betalen aan de balie. Bij voldoende aanmeldingen bekijken we of er een nieuwe cursus kan worden gestart!

Het cursusjaar is opgedeeld in drie periodes van 10 weken. Uitzondering hierop zijn enkele cursussen voor dans en muziek. Deze zijn opgedeeld in 2 periodes. De danscursussen vanaf het middenniveau duren 30 weken.

Data:

Trimester 1: 16 september t/m 22 november 2019

Trimester 2: 9 december 2019 t/m 1 maart 2020

Trimester 3: 16 maart  t/m 12 juni 2020 (einddatum wisselt ivm uitval door verschillende feestdagen)

Cursusprijzen 2019-2020

Algemene voorwaarden


 

Alle rechten voorbehouden · 2015