Cursussen

Informatie

Cultureel Studentencentrum Usva biedt cursussen aan in zeven verschillende disciplines. Alle cursussen worden gegeven door professionals uit de culturele sector. Studenten van de RUG en Hanze, alumni en medewerkers van de RUG krijgen een flinke korting op alle cursussen.

Aanmelding
Informatie over de cursussen vind je door op de naam van de cursus te klikken. Nadat je bent ingelogd kun je je voor de cursus aanmelden. Nieuw: het is nu mogelijk om je voor meerdere trimesters tegelijk in te schrijven. 

  • RUG-studenten betalen het laagste tarief en loggen in met hun S-nummer en wachtwoord. Op deze manier wordt de korting automatisch berekend. Pas je profiel aan als je wilt dat we een ander mailadres gebruiken dan jouw student-mailadres. 
  • RUG-medewerkers, PhD's en Hanzestudenten betalen het middelste tarief. Zij loggen in met hun P- of S-nummer en wachtwoord; Hanzestudenten loggen in met hun Hanzestudentnummer (bijv. H123456) en wachtwoord. Vergeet niet een H toe te voegen; verder op dezelfde manier als je inlogt in Blackboard . LET OP: je moet eerst je profiel invullen anders hebben we geen contactgegevens van jou. De korting wordt automatisch berekend. Alumni hebben gedurende de 1e 2 jaar na het afstuderen recht op korting (middelste tarief). Na online aanmelding met de keuze contant / pin-betaling kunnen zij, na overhandiging van een kopie van de bul, betalen aan de Usva-balie.
  • Alle andere cursisten betalen het hoogste tarief en registeren zich eerst als gebruiker via de link boven aan de pagina. Vervolgens kunnen zij inloggen en zich inschrijven voor een cursus. 

Let op: Je bent pas in de cursus geplaatst als je het cursusgeld hebt betaald!

Betaling
Alle cursussen kunnen online betaald worden via iDeal (alleen mogelijk met een Nederlandse bankrekening). Je kunt er ook voor kiezen om aan de Usva-balie te betalen met pinpas (Maestro of V Pay) of met contant geld. Hiervoor moet je je eerst wel via de website voor een cursus aanmelden en kiezen voor contant / pin-betaling. De balie is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 - 16.30.

Het is mogelijk om voor cursussen die 30 weken duren, het cursusgeld in drie termijnen te betalen. Het werkt als volgt: je schrijft je in voor de cursus en geeft hierbij aan contant / pin te willen betalen. Vervolgens betaal je bij de Usvabalie op de drie momenten in het jaar waarop de cursusinschrijving is geopend telkens een derde deel van de cursuskosten. 
Let op:
1) Deze optie brengt €10,- administratiekosten met zich mee. Deze worden bij de eerste betaling in rekening gebracht.

2) Een cursusinschrijving is pas definitief na betaling. Zorg er dus voor dat je voor de zomersluiting voor je eerste trimester hebt betaald!

Cursus vol?
Meld je aan voor de wachtlijst. Dit doe je door je aan te melden voor de cursus en te kiezen voor contant betalen. Bij voldoende aanmeldingen bekijken we of er een nieuwe cursus kan worden gestart!

Het cursusjaar is opgedeeld in drie periodes van 10 weken. 

Trimester 1: 26 september t/m 2 december 2016

Trimester 2: 9 januari t/m 17 maart 2017

Trimester 3: 27 maart t/m 16 juni 2017

In verband met verschillende feestdagen in het derde trimester is er een uitloop van twee weken mogelijk.

Cursusprijzen 2016-2017

Algemene voorwaarden


 

Alle rechten voorbehouden · 2015