Cursussen

Informatie

Cultureel Studentencentrum Usva biedt cursussen aan in zeven verschillende disciplines.

Alle cursussen worden gegeven door professionals uit de culturele sector. Studenten van RUG en Hanze, alumni en medewerkers van de RUG krijgen een flinke korting op alle cursussen.

Aanmelding
Informatie over de cursussen vind je door op de naam van de cursus te klikken. Nadat je bent ingelogd kun je je voor de cursus aanmelden. Het is mogelijk om je voor meerdere trimesters tegelijk in te schrijven. 

  • Tarief 1: RUG- en Hanze-studenten (NB: voor Hanzestudenten: voeg een H voor het studentnummer), RUG-promotiestudenten loggen in met hun S-nummer en wachtwoord.  Op deze manier wordt de korting automatisch verrekend. Vul je profiel aan en als je wilt dat we een ander mailadres gebruiken dan jouw student-mailadres wijzig dit ook. 
  • Tarief 2: RUG-medewerkers en PhD's. Zij loggen in met hun P-nummer en wachtwoord. LET OP: controleer of alle contactgegevens juist zijn ingevuld. De korting wordt automatisch verrekend. RUG-alumni hebben gedurende de 1e 2 jaar na het afstuderen recht op korting (middelste tarief). Na online registratie, aanmelding en betaling (tarief 3) mag je een mail sturen aan usva@rug.nl met de volgende informatie: naam, adres, bankrekeningnummer en bewijs van afstuderen. Usva betaalt het prijsverschil terug.
  • Tarief 3: Alle andere cursisten. Zij registreren zich eerst als gebruiker via de link boven aan de pagina. Vervolgens kunnen ze inloggen en zich inschrijven voor een cursus. 

Let op: Je bent pas in de cursus geplaatst als je het cursusgeld hebt betaald!

Betaling
Alle cursussen kunnen uitsluitend online worden betaald via iDeal (alleen mogelijk met een Nederlandse bankrekening) of creditcard. 

Cursus vol?
Meld je aan voor de wachtlijst. Dit doe je door je aan te melden voor de cursus t/m de betaaloptie. 

Het cursusjaar is opgedeeld in drie periodes van 10 weken. Uitzondering hierop zijn enkele cursussen voor dans en muziek. Deze zijn opgedeeld in 2 periodes. De danscursussen vanaf het middenniveau duren 30 weken.

Data:

Trimester 1: 20 september t/m 26 november 2021

Trimester 2: 10 januari t/m 18 maart 2022

Trimester 3: 4 april  t/m 17 juni 2022 (einddatum wisselt ivm uitval door verschillende feestdagen)

2021-2022 Cursusprijzen

Algemene voorwaarden


 

Alle rechten voorbehouden · 2015