Over Usva

Usva zoekt Studentbestuur

Usva is de ideale omgeving om een jaar werkervaring op te doen. Een perfecte plek om je sociale, organisatorische en leidinggevende vaardigheden te ontwikkelen. Samen met vier anderen doe je een jaar lang full-time ervaring op in deze veelzijdige organisatie!

Usva is dé plek waar studenten met cultuur in aanraking komen door cursussen, voorstellingen en evenementen te bezoeken.  Samen met je bestuursgenoten schrijf je het beleidsplan geef je advies over het cursusaanbod en organiseer/bedenk je evenementen. Daarnaast beslis je welke culturele projecten of evenementen subsidies krijgen.

Het Studentbestuur staat midden in de studentenwereld en het professionele culturele werkveld van Groningen. Er zijn vele netwerkmogelijkheden en je ervaart hoe het is om te werken voor een culturele organisatie. Naast persoonlijke ontwikkeling en een jaar werkervaring staat het ook nog eens goed op je CV!

Iets voor mij?
Ben je op zoek naar werkervaring? Wil je jezelf leren kennen, ontwikkelen of uitdagen? Je netwerk uitbreiden? Nieuwe mensen leren kennen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de zes verschillende functies zoeken we Studentbestuurders met verschillende achtergronden, zoals financiële expertise, design skills, ervaring met leiding geven of marketingervaring. Er is altijd wel een functie die goed bij jou past en aansluit op je studie en ervaring!

Waar kan ik meer informatie vinden?
We nodigen je graag uit voor de bestuursinteresseborrel op donderdag 29 maart om 17:00 in het Usva-café. Hier geven we informatie over alles wat bij een bestuursjaar bij Usva komt kijken, en kun je al je vragen stellen aan de huidige Dagelijks Bestuurders.

Ook kun je alle informatie vinden in het informatieboekje over een bestuursjaar bij Usva, waaronder ervaringen van het huidige bestuur en inhoudelijke informatie over de verschillende functies. 

Hou daarnaast onze Facebookpagina en Instagram in de gaten voor meer informatie en een kijkje achter de schermen bij het huidige Dagelijks Bestuur!

Mocht je intussen al meer willen weten dan ben je altijd van harte welkom voor een interessegesprekje. Neem contact op met onze secretaris Merlinde Wobben via usva.sc@rug.nl of 050 363 4659. 

Hoe kan ik solliciteren?
Solliciteren kan tot 15 april 2018 door je CV en motivatiebrief te mailen naar onze secretaris Merlinde Wobben via usva.sc@rug.nl

Alle rechten voorbehouden · 2015