Lustrum

Lustrum

Usva viert 50-jarig bestaan!

Usva is jarig in 2019!

Wij organiseren om dit te vieren een aantal evenementen! Zo hebben we op 8 februari feest gevierd, maar komen er ook nog veel leuke evenementen aan. Een studenten talentenjacht, een Halloween horrorhuis en een kerstkoor zijn er nu nog om naar uit te kijken.

Op 8 februari heeft Usva haar 50-jarig bestaan gevierd met drie verschillende evenementen! De dag begon halverwege de middag met een besloten opening waar onder andere Henk Kuiper een toespraak gaf over de invloed die Usva op zijn leven heeft gehad. Elmer Sterken proostte met een flesje Usva-bier in de hand op een voorspoedige toekomst van het Cultureel Studentencentrum.

's Avonds begon de reünie waar iedereen die zich ooit heeft ingezet of nu betrokken is bij Usva was uitgenodigd. Oud-medewerkers, bestuurders, docenten en commissieleden genieten van een avondvullend programma bestaande uit optredens van de huidige en oude Usva band, Popkoor Estrellas, Groninger Studentenkoor, het Musical Choir, Sorry John, en er was bieryoga en improvisatietheater te doen. 

Als knallende afsluiter was er een groot feest in de Puddingfabriek, dat geweldig werd geopend door de rockband MOOON. Daarna was het de beurt aan het publiek om de show te stelen tijdens de Tante Joke Karaoke Band. Je kon hier samen met een vriend je favoriete nummer uitkiezen en op het podium meeschreeuwen. Na de bands sloot het duo Black Dynamite de avond af!

Wij hopen dat iedereen die deze dag met ons heeft gevierd er net zo van het genoten als wij. Het hele jaar door zullen er meer grootse evenementen worden georganiseerd om dit gloriejaar te vieren. Houd dus vooral onze social-media kanalen en website in de gaten!

 

 

Alle rechten voorbehouden · 2015