Over Usva

Film Photo and Design

About me - Kevin (a.k.a KEVLARD)

I’m a graphic designer and visual artist based in Groningen for 5 years now. I collaborate on a large number of projects, locally or internationally. I am using professionally (and daily!) Photoshop, Illustrator & InDesign. I would like to teach you the basis of the softwares the way I would’ve expected to learn them myself.

Example of my work:

www.behance.net/<wbr />kevlard

www.instagram.com/<wbr />kevlard666/

Roeland Dijksterhuis is filmmaker en docent. Hij is begonnen met het maken van korte films aan Usva. Sindsdien werkt hij als zelfstandig filmmaker en daarnaast als filmdocent bij TOFmedia. Roeland: "Ik ben blij om na een aantal jaren weer terug te keren bij Usva en zie het als een uitdaging om mijn passie voor het filmen door te geven aan nieuwe groepen cursisten."

Rutger is een autodidact fotograaf en vormgever die sinds 2005 voor de creatieve industrie werkt. Zijn klanten zijn vaak bands die van over de hele wereld naar zijn studio vliegen om geportretteerd te worden. Sinds 2012 geeft hij les in fotografie en zijn lessen worden gekenmerkt door heldere instructies, leuke praktijkopdrachten en een open manier van lesgeven waarbij cursisten meebepalen hoe en wat ze leren. Sinds 2014 is Rutger bezig in de kunstsector en exposeert door heel Nederland met zijn foto's.

www.rutgerprins.com

Alle rechten voorbehouden · 2015