Netwerk

Dansverenigingen

AtaXia

AtaXia is een dansgroep voor en door studenten. We oefenen tenminste een keer per week, waarbij we verschillende danstijlen beoefenen, van modern tot hiphop en van klassiek ballet tot salsa. Elk jaar is ons voornaamste doel om onze eigen shows op te zetten in het theater van Usva. Wil je graag blijven dansen nu je in Groningen woont, met een leuke groep studenten? Neem dan vooral een kijkje bij dansgroep AtaXia! De voertaal bij AtaXia is voornamelijk Nederlands, maar we staan ook open voor internationale studenten.
www.facebook.com/dansteamataxia

Les Gais Galants

Les Gais Galants is een Groningse studentenvereniging die de oude dansen die vroeger aan de Europese hoven werden gedanst levend probeert te houden. Tot nu toe lukt dat erg goed. Zulke leuke bezigheden mogen natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Daarom geven ze ook optredens en workshops. Want hofdansen is ontzettend leuk om te zien én om te doen. 
www.lesgaisgalants.nl
Facebook: gaisgalotje

SSV The Blue Toes

SSV The Blue Toes verzorgt lessen stijldansen en salsa voor studenten van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool. Dat doen ze door het aanbieden van stijldans- en salsacursussen en het organiseren van dansavonden. Natuurlijk is er bij The Blue Toes meer te doen dan alleen dansen. Verschillende commissies die activiteiten organiseren dragen hieraan hun steentje bij. 
www.bluetoes.nl
Facebook: TheBlueToes

Alle rechten voorbehouden · 2015