Netwerk

Muziekverenigingen

GSMG Bragi

G.S.M.G. Bragi is de grootste en oudste studentenmuziekvereniging van Groningen. De vereniging is opgericht in 1882 en telt ongeveer 100 leden, die verdeeld zijn over drie geledingen: het grootkoor, het orkest en het a-capellakoor. Iedere geleding repeteert wekelijks en werkt in een collegejaar aan drie programma's, die afgesloten worden met enkele concerten. Daarnaast is een jaar van Bragi gevuld met borrels, repetitieweekenden, feesten en vele andere (muzikale) activiteiten!


www.bragi.nl
Facebook: GsmgBragi

CSG Gica

Gica is een gezellig studentenkoor uit Groningen. Voor meer informatie, klik hier.

GSO Mira

Mira is een gezellig en gedreven studentensymfonieorkest in Groningen. Voor meer informatie, klik hier.

Groninger Studentenkoor

Het Groninger Studentenkoor is een gezellig, ambitieus studentenkoor uit Groningen, bestaande uit ongeveer 16 enthousiaste dames. Voor meer informatie, klik hier.

Bathroom Scenario

Bathroom Scenario is een gezellig a capella studentenkoor dat een brede variatie aan muziek zingt, van Beatles tot aan Disney. Iedereen die van zingen houdt is bij ons van harte welkom! Voor meer informatie, klik hier.

Popkoor Estrellas

Popkoor Estrellas is hét studentenpopkoor van Groningen en bestaat uit 24 studenten verdeeld over drie stemgroepen (alten, mezzo’s en sopranen). Voor meer informatie, klik hier.

Alle rechten voorbehouden · 2015