Zakelijk

Adverteren

Waarom adverteren?

Cultureel Studentencentrum Usva is de culturele organisatie van de Rijksuniversiteit Groningen. Ze laat studenten op verschillende manieren kennis maken met cultuur. Usva organiseert groot- en kleinschalige evenementen in de stad, heeft haar eigen theater en verzorgt exposities. Ook biedt zij per semester meer dan 70 cursussen aan op het gebied van drama, dans, body & mind, muziek, literatuur en film & fotografie, waardoor wekelijks honderden studenten bij Usva over de vloer komen. Daarnaast ondersteunt Usva andere culturele studentenorganisaties, op zowel financieel en facilitair gebied als met kennis en kunde.

Usva is een ontmoetingsplek voor studenten die zowel actief als passief met cultuur bezig willen zijn. Het biedt een podium voor zowel studenten als opkomende artiesten. In ons theater stonden eerder grote namen als Remco Campert, Paul de Leeuw, Jochem Myjer en Arjen Lubach.

Kortom, Usva:

·     Is dé plek voor studenten om zich cultureel te ontwikkelen

·     Bereikt jaarlijks meer dan 1800 studenten met haar cursussen

·     Trekt jaarlijks meer dan 5000 bezoekers naar haar theater

·     Wordt jaarlijks ondersteund door tientallen actieve commissieleden  

·     Bereikt een grote doelgroep door haar succesvolle evenementen zoals het Flicks Filmfestival, O-SWAP en Next Student Talent.

 

Advertentiemogelijkheden

Wij adverteren graag voor uw culturele vereniging of voor uw cultuur- of kunstgerelateerde activiteit. Denk bijvoorbeeld aan een post op onze sociale media of uw poster of folder verspreid door het Usva gebouw.
In principe bieden wij geen mogelijkheden meer aan voor, bijvoorbeeld, een logo in onze cursusbrochure of op onze website. Usva staat echter altijd open om uw voorstel of andere manieren van sponsoring te bespreken. Onze marketingfunctie gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neemt u gerust contact op via usva.marketing@rug.nl of bel 050 363 7515. 

Alle rechten voorbehouden · 2015