Zakelijk

Algemene informatie

Cultureel Studentencentrum Usva verstrekt op meerdere momenten per jaar subsidies aan studenten die culturele projecten op poten willen zetten. 

Hierbij kun je denken aan een toneelvoorstelling, dansvoorstelling, muziekvoorstelling, videoproject, enzovoort. Daarnaast ondersteunt Usva culturele studentenorganisaties die jaarlijks terugkerende activiteiten organiseren, zoals festival en exposities. Voorbeelden van projecten die gesteund zijn door Usva kun je vinden onder het kopje Toegekende subsidies.  

Usva kent drie vormen van subsidiëring, namelijk:
- Projectsubsidie
- Organisatiesubsidie
- Kortingsregeling

Meer informatie over deze drie subsidie vormen kun je vinden in het uitschuifmenu.

Daarnaast vind je in het subsidiereglement van Usva alle voorwaarden die bij elke subsidie zijn opgesteld, en het aanvraagformulier.
Ook biedt Usva huisvestingsmogelijkheden voor culturele studentenorganisaties. Zij kunnen voor de periode van een jaar beschikken over kantoorruimte in het Usva-pand aan de Munnekeholm 10. Meer informatie over huisvesting kun je vinden onder het kopje kantoorruimtes. De voorwaarden en regels betreffende huisvesting voor studentenorganisaties vind je in het huisvestingsreglement van Usva.
Voor meer vragen over subsidies en het aanvragen daarvan kun je contact opnemen met Karlijn Vierveijzer, de penningmeester van het Studentbestuur van Usva (usva.pm@rug.nl).

Alle rechten voorbehouden · 2015