Home 

Pin Only!

Vanaf 1 januari 2020 kan er niet meer contant betaald worden voor cursussen, tickets en consumpties in het café. Betalingen alleen via pin, met bankpas of creditcard!

Deze week in Usva:

Heb jij interesse in een cultureel bestuursjaar doen bij Usva? Klik dan hier!

Ben je net zo gek op muziek als het schrijven van eigen liedjes? Aarzel dan niet om je aan te melden voor Nootuitgang 2020 en word de volgende ster van Groningen! "Nootuitgang" is een singer-songwriterwedstrijd die plaatsvindt op 7 mei 2020 in Usva! De inschrijfperiode begint nu en eindigt op 1 maart 2020! Het enige wat je hoeft te doen, is ons een video van jouw uitvoering sturen !

Hoe kan ik deelnemen?

-          Je bent student

-          Je speelt eigen geschreven liedjes (2 tot 3) waarin je jezelf begeleid en stuurt hiervan een video

-          Je stuurt de teksten van je liedjes (Word- bestand) naar nootuitgang.usvagroningen@gmail.com

-          Nummers kunnen in elke taal geschreven worden (bijv. Nederlands, Frans, Duits, Chinees, ...) maar ten minste één nummer moet in het Engels zijn

De Nootuitgangcommissie kiest 4-5 deelnemers die de kans krijgen om hun liedjes op ons Usva-podium te spelen! De winnaar van deze wedstrijd wordt gekozen door een professionele jury bestaande uit muziekdeskundigen. Uiteindelijk krijgt de winnaar verschillende prijzen die gunstig kunnen zijn voor zijn of haar toekomstige muziekcarrière, waaronder opnametijd in de ClayRecords studio t.w.v. € 200.

Dus waar wacht je op? We kijken ernaar uit je te ontdekken!

Agenda

20Feb Groninger Studenten Toneel
21Feb Groninger Studenten Toneel (UITVERKOCHT)
22Feb Groninger Studenten Toneel
22Feb Groninger Studenten Toneel
24Feb Hanna Bervoets
Alle rechten voorbehouden · 2015