Home 

word commissielid bij usva!

Het is zover! Je kan weer solliciteren voor een commissie bij Usva voor het komende jaar (2017-2018). Als commissielid ben je onderdeel van onze Usva Crew. Je doet ervaring op met het organiseren van evenementen, je ontmoet nieuwe mensen en het kan een mooie aanvulling zijn op je CV. Naast het uitvoeren van je taken als commissielid worden er het hele jaar door leuke activiteiten georganiseerd voor onze Crew! Voor meer informatie zie het overzicht van onze commissies of zie gelijk de vacatures

nominaties bekend cardozo awards 2017

De genomineerden voor de Cardozo Awards 2017, de Oscars van het studententoneel in Groningen, zijn bekend! Zie Agenda > Evenementen > Cardozo Awards.

nieuw cursusprogramma en inschrijving

Vanaf 1 juli is het weer mogelijk om je in te schrijven voor een cursus voor het aankomende trimester (start 18 september). Ook zullen er in september een paar nieuwe cursussen starten: Soulkoor, Creatief schrijven (NL) en Danstheater. Hou het cursusoverzicht in de gaten voor meer informatie over de nieuwe cursussen en inschrijving. 

CULTUREEL STUDENTENCENTRUM USVA VERHUIST NAAR NIEUWE LOCATIE

De Rijksuniversiteit Groningen en het UMCG hebben een gezamenlijke ambitie uitgesproken om van de Noordzijde van het UMCG-complex een levendige stadscampus te maken. Cultureel Studentencentrum Usva zal onderdeel worden van die ontwikkeling.

Het streven is om in het studiejaar 2019/2020 - tevens het jaar waarin Usva het 50-jarig bestaan viert- de deuren van de nieuwe locatie te openen. Begin 2017 zal gestart worden met het maken van een schetsontwerp van het nieuwe onderkomen.

Het gebouw kent in ieder geval een nieuwe multifunctionele theaterzaal (ca. 200 personen), diverse cursusruimtes en een eigentijds café. Daar waar mogelijk zullen de ruimtes dusdanig worden ingericht dat ze overdag ook voor het onderwijs kunnen worden ingezet.

Cultureel Studentencentrum Usva zal in de toekomst nog meer dan nu een jong, uitdagend en internationaal programma ontwikkelen en zal zich sterk inzetten om de bestaande samenwerkingen met cultuurpartners in de stad te intensiveren.

Lees het nieuwsbericht van de RUG hier

Agenda

29sep Open Podium
2okt Usva Jam Session
3okt Usva Ligconcert
12okt Anne Neuteboom
1nov Patrick Nederkoorn
Alle rechten voorbehouden · 2015