Home 

Wij gaan dinsdag 1 september 2020 weer open!

Kijk op www.usva.nl/corona-beleid/ voor ons coronabeleid. 

NEW RULES PRACTICE CARDS

Due to the corona measures, Usva has new rules concerning the practice cards:

- Follow the walking route when you visit Usva

- Reservations can only be made via 050-3634670

- One hour per person per day

- Maximum of two hours per week

- No wind instruments 

- Always clean the door handle, piano and piano seat after you leave the room

 

NB: we're currently not selling anymore practice cards, however, this may change in October 2020.

Kom bij de Usva crew!

Voel je je al maanden beroofd van al je sociale studentenbehoeften of ga je net studeren en heb je heel veel zin om je volledig in het actieve studentenleven te storten? Usva’s got your back! We zijn hard op zoek naar enthousiaste creatievelingen dus meld je snel aan voor een van de volgende commissies: Photo, Design, Flicks (filmfestival!), UsvaTV, Quiz, Workshop en Next Student Talent (talentshow!). Als je meer info wil over deze commissies kun je die hier vinden. 

Ben jij de enthousiaste student met passie voor kunst en cultuur die wij zoeken? Stuur een motivatiebrief + cv naar usva.sc@rug.nl. Wij streven ernaar om binnen twee weken uitnodigingen te sturen voor sollicitatiegesprekken. Deze gesprekken vinden op 1,5m afstand plaats in ons pand. 

Als je in een commissie komt dan is dit natuurlijk goed voor je cv, maar bovenal heel gezellig! Samen met alle andere commissieleden vorm jij de “Usva crew” die samen met het Studentbestuur evenementen mogelijk maakt. Als crewlid krijg je 3x 50% korting op een cursus, ga je naar maandelijkse Crew Nights en één keer per jaar kosteloos op Crew weekend. 

Aarzel niet en meld je aan! 

Cursus Inschrijvingen

Op 1 juli gaan de inschrijvingen open voor het nieuwe cursusseizoen. Nieuwsgierig naar het aanbod? Bekijk hier alvast de nieuwe cursusbrochure om je te oriënteren op jouw favoriete cursus.

Disclaimer: De cursussen zijn onder voorbehoud. We houden ons aan de richtlijnen van het CvB van de RUG en het RIVM. Dit betekent dat een cursus wellicht snel vol is door en verkleining van de groepen. We werken met wachtlijsten zodat er eventueel, wanneer maatregelen versoepeld worden, meer mensen aan een cursus kunnen deelnemen. Meld je dus vooral aan voor de wachtlijst!

Agenda

23Sep Fabian Franciscus (try-out) UITVERKOCHT
25Sep Het Groninger Theater Verbond
26Sep Het Groninger Theater Verbond
27Sep Het Groninger Theater Verbond
29Sep Just Dance Night
Alle rechten voorbehouden · 2015